GamingRSS PaginaDeMedia

Entuziasmul pentru Battlefield 2042 a dus la o creștere masivă a numărului de jucători în Battlefield 4

Battlefield 2042 a devenit rapid unul din cele mai așteptate jocuri, iar așteptarea nu poate fi îndulcită decât prin butonarea altor titluri din serie. Iar cum cel mai la îndemână și mai apropiat din punct de vedere tematic este Battlefield 4, jucătorii s-au gândit că n-ar strica să inunde serverele de multiplayer.

Battlefield 4 încă este unul din cele mai populare titluri din serie

Numărul de jucători care s-au (re)aventurat în Battlefield 4 a crescut atât de mult, încât serverele nu au mai putut face față. Timpii de așteptare au crescut, dar EA a observat fenomenul și a intervenit, extinzând capacitatea serverelor. Pentru început, a fost necesară o astfel de intervenție doar pentru serverele de pe regiunea US West, întrucât aceasta a fost cea mai solicitată.

Cu acțiunea setată „într-un viitor apropiat”, adică în anul 2020, față de anul 2013 în care a fost lansat, Battlefield 4 pare cea mai bună alternativă pentru Battlefield 2042. Cel din urmă va avea o componentă multiplayer masivă: hărți cu 128 de jucători și roboți companioni. EA și DICE vor prezenta mai multe detalii pe 22 iulie, în cadrul EA Play, iar jocul se va lansa pe 22 octombrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button