Știri

Succesul Baldur’s Gate 3, iPhone 15 Pro ar putea veni tot cu 6GB RAM și relansarea Red Dead Redemption

Rezumatul săptămânii 7-13 august

E minunata zi de luni, iar dacă încă mai ești adormit după festivalul Summer Well de weekendul ăsta sau dacă ești plecat undeva cu ocazia vacanței prelungite, uite un scurt recap al celor mai tari chestii care s-au întâmplat în ultimele 7 zile, din domeniul tehnologiei. Și fără să mai lungim vorba aiurea, hai să începem cu succesul răsunător al Baldur’s Gate 3.

Jocul, dezvoltat de studioul Larian cunoscut pentru seria Divinity: Original Sin, a fost primit extrem de bine, atât de critici cât și de fani, iar scorul de 97/100 de pe Metacritic atestă asta. În plus, Baldur’s Gate se mândrește și cu performanța de a avea unul dintre cele mai de succes weekend-uri de lansare înregistrate vreodată: nu mai puțin de 800.000 de jucători și-au instalat Baldur’s Gate 3 și s-au aventurat în lumea incredibilă construită de Larian. Mai multe detalii în articolul lui Marinake.

Acum lăsăm pentru o secundă jocurile la o parte și ne concentrăm asupra lansării iminente a noii serii de telefoane de la Apple. iPhone 15 Pro, la fel ca predecesorul său și predecesorul predecesorului său, ar putea veni cu 6GB RAM. Dacă înțelegi cum funcționează optimizarea, chestia asta nu ar trebui să te surprindă. Este, totuși, un statement destul de îndrăzneț al celor de la Apple care spun că nu ai nevoie de la fel de mult RAM ca în PC ca să îți meargă bine telefonul. Tot ce trebuie să știi despre asta ai în materialul meu pe acest subiect.

Red Dead Redemption este unul dintre cele mai apreciate jocuri dezvoltate de Rockstar Games, singura problemă majoră este că jocul a fost lansat doar pe generația a 7-a de console (Xbox 360, PS3), iar o versiune de PC nu a fost niciodată o realitate. Chestia asta din urmă nu se schimbă, dar dezvoltatorul va lansa originalul Red Dead Redemption pe PS4 și Nintendo Switch foarte curând. Tot ce trebuie să știi despre asta în articolul lui Marinake.

Și pentru că am tot vorbit de jocuri mai devreme, poate că asta ți-a deschis apetitul pentru niște gaming ca pe vremuri. Dacă nu ai încă PC și vrei să îți construiești unul, însă, uite o carcasă foarte mișto de la ENDORFY care ar putea fi tot ceea ce cauți. Este măricică, construită bine și vine la un preț bun pentru ce oferă. Toate detaliile le găsești în recenzia completă.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button