GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Back 4 Blood: Cerințe de sistem

Am fost extrem de încântați când am aflat că Left 4 Dead va primi un succesor spiritual sub format lui Back 4 Blood. Ba chiar am și apucat să-l jucăm puțin într-o sesiune Beta și Carol a venit cu păreri despre cel mai nou joc de la Turtle Beach Studios. Iar astăzi vedem și ce PC îți trebuie pentru a te bucura de cel mai nou titlu cu zombie.

Cerințe minime Cerințe recomandate
Procesor Core i5-6600 / Ryzen 5 2600 Core i5-8400 / Ryzen 7 1800X
Placă video GTX 1050 Ti / Radeon RX 570 GTX 970 / Radeon RX 590
RAM 8 GB 12 GB
Stocare 40GB 40 GB

Cerințele sunt mici în comparație cu ce vedem în cazul altor lansări, iar Back 4 Blood pare că va reține o parte din farmecul jocurilor publicate de Valve: un joc ușor de rulat, cu destul de mult conținut, o componentă co-op foarte bine implementată și foarte multă distracție. Jocul va fi lansat pe 12 Octombrie 2021 pe PC (via Steam și Epic Games Store) și pe ambele generații de PlayStation și Xbox.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button