GamingRSS PaginaDeMedia

Când ne vom putea juca Back 4 Blood înainte de lansarea oficială?

Nostalgicii care încă mai suspină după atmosfera din cele două Left 4 Dead au motiv de bucurie. Din neant răsare Back 4 Blood, care poate fi privit ca un succesor spiritual pentru simulatorul terapeutic de ciuruit morți-vii. Nu voi uita prea curând Crăciunul în care Left 4 Dead Întâiul a fost primul joc cumpărat pentru care a trebuit să îmi fac un cont de Steam (îmi greșisem și numele și așa a rămas de atunci), iar când s-a adus vorba pe aici că Turtle Rock Studios lucrează la un titlu surprinzător de similar am fost plăcut surprins.

Back 4 Blood va fi lansat oficial pe 12 octombrie pe layStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC, dar asta nu înseamnă că norocoșii nu vor avea ocazia să vadă cum este să revii la sportul național al vânătorii de zombie. Turtle Rock Studios au anunțat că o sesiune open beta early access va fi disponibilă în perioada 5-9 august pentru cei care au dat pre-order jocului, în vreme ce doritorii pe care nu-i deranjează să mai aștepte puțin vor putea participa la open beta în intervalul 12-16 august.

Cu ce ce așteaptă open beta-ul Back 4 Blood?

Mostrele respective vor păune la dispoziția jucătorilor mai multe hărți, moduri, arme și tipuri de Ridden:

  • Două hărți pentru o campanie PvE cu echipe de doi jucători;
  • Două hărți pentru modul de joc Swarm, în format PvP 2v2;
  • 5 Cleaners jucabili;
  • 6 Ridden jucabili;
  • Acces la hub-ul Fort Hope;
  • Acces la toate armele și echipamentele;
  • Suport pentru gameplay cross-platform și cross-generation.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button