GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Avem reduceri pe Steam la jocurile Bethesda cu ocazia lui QuakeCon!

Chiar dacă nu veți putea să jucați Fallout 76 pe Steam la lansare, aproape oricare alt joc din catalogul Bethesda va fi redus pe platforma companiei Valve în acest weekend, exact la timp pentru QuakeCon 2018.

Deși nu reușim să găsim o pagină pe Steam dedicată special acestei promoții (probabil pentru că este încă prea devreme), puteți vedea reducerile făcând clic pe pagina distribuitorului Bethesda pe Steam și vizionând rubrica „specials” de acolo. Printre cele mai importante titluri se numără Prey, care costă acum doar 15 euro, și DLC-ul său în stil roguelite, Mooncrash, disponibil la același preț, ceea ce reprezintă o reducere de 50% pentru joc și 25% pentru DLC. DOOM costă acum doar 10 euro, ceea ce este rezonabil pentru ceea ce poate fi discutabil considerat drept cel mai bun FPS de single-player din epoca modernă.

Ediția GOTY a lui Fallout 4 costă 30 euro, care este și cel mai bun preț al jocului pe Steam până în prezent, în caz că nu l-ați jucat deja. Pentru cei mai chitră dintre noi, Fallout New Vegas poate fi luat la un preț imbatabil care nu atinge 4 euro. Excelentul Wolfenstein 2 costă 24 euro. Elder Scrolls Online și diferitele sale expansion-uri sunt de asemenea la reducere, plus că puteți obține întreaga serie Elder Scrolls pentru și mai puțin.

Pentru toate aceste reduceri aruncați o privire în link-ul de mai jos:

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button