GamingPC&ConsolesȘtiri IT

War never changes, dar Fallout 76 nu va fi disponibil pe Steam

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2018, Fallout 76, nu va fi disponibil pe cel mai mare magazin de distribuție digitală a jocurilor de pe PC – cel puțin nu la lansare. Un purtător de cuvânt al Bethesda a comunicat presei că beta-ul viitor și jocul complet pentru PC vor fi disponibile exclusiv pe site-ul Bethesda, și nu pe Steam.

Versiunea de PC a lui Fallout 76, atât pentru B.E.T.A. cât și la lansare, va fi disponibilă doar prin intermediul Bethesda.net, nu pe Steam.

Pete Hines, directorul de marketing de la Bethesda, a confirmat într-un tweet exclusivitatea pe Bethesda.net a lui Fallout 76.

Oferind jocul prin propriul lor launcher, Bethesda evită să plătească distribuitorului Valve cota sa de vânzări de pe Steam. Totuși, este o mișcare demnă de remarcat, deoarece toate jocurile anterioare Fallout au fost lansate pe magazinul companiei Valve.

Doar pentru că Fallout 76 nu va fi pe Steam la lansare nu înseamnă că în cele din urma nu va sosi pe această platformă. La o adică, Fallout Shelter a fost lansat ca fiind un titlu exclusiv pentru Bethesda.net înainte de lansarea sa pe Steam la o dată ulterioară.

Beta-ul pentru Fallout 76 începe în luna octombrie, deși nu au fost încă anunțate date specifice pentru PS4, Xbox One și PC. Pe pagina de întrebări frecvente este precizat că aceasta va fi versiunea completă a jocului, iar progresul va continua și va fi păstrat până la lansarea completă în noiembrie.

Fallout 76 se lansează pe 14 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Spre deosebire de titlurile anterioare din seria de RPG-uri, Fallout 76 este un joc mereu online, de multiplayer, astfel încât va fi interesant de văzut cum va aborda comunitatea această schimbare majoră.

Foarte probabil, Bethesda va face câteva anunțuri despre Fallout 76 la QuakeCon în această săptămână, așa că vă vom ține la curent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button