GamingPC&ConsolesTech&IT

Au început reducerile de toamnă de pe Humble Bundle

Steam și GOG nu sunt singurele servicii de distribuție digitală pe care veți găsi reduceri mari de preț în această perioadă. Humble Bundle se bucură în acest moment de propria sa promoție, ce acoperă cea mai mare parte a jocurilor disponibile în acest moment în magazin.

La fel ca promoțiile menționate anterior, cea de pe Humble Bundle se va termina în ziua de 27 noiembrie, așa că ar fi bine să aruncați o privire din timp peste ce titluri ați vrea să puneți mâna. Din moment ce serviciul de distribuție oferă destul de rar opțiunea de-a descărca jocuri direct de pe serverele sale, majoritatea achizițiilor vor putea fi activate fie pe Steam, fie pe GOG, iar în anumite cazuri pe Uplay sau Battle.net. Humble Bundle tinde să fie destul de agnostic în ceea ce privește jocuri de pe ce platformă vinde. Nu că ar fi vreunul de pe Window Store aici, fiindcă astfel lumea și-ar aminti prea ușor diferența dintre un magazin de jocuri bun și cel de pe Windows.

Nu mai stau să enumăr exact ce jocuri sunt la ce prețuri, deoarece costul lor exact este modificat în cazul în care sunteți abonat la Humble Monthly Bundle, fiind mai ieftine ca în mod normal. Important este că aveți de unde alege.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button