GamingPC&ConsolesTech&IT

A început Steam Autumn Sale 2018!

Sper că sunteți pregătiți, pentru că Steam Autumn Sale 2018 a început. Valve a dat drumul la marea reducere de toamnă, așa că aveți în acest moment la dispoziție câteva mii de jocuri la prețuri modeste, mici și neînsemnate pe serviciul de distribuție digitală.

Promoția este disponibilă până pe 27 noiembrie, iar zvonurile anterioare care sugerau că s-ar putea reveni la oferte temporare pe parcursul acestei perioade nu par să se fi adeverit. Concomitent se mai desfășoară și activitatea de premiere anuală a jocurilor, așa că puteți vota titlurile preferate din diversele categorii.

Lista de reduceri este imensă, așa că nu are rost să listez aici toate jocurile, dar voi lăsa câteva care mi-au sărit în ochi:

Nu uitați că luna viitoare va avea loc încă un mare val de reduceri pe Steam, cel de sfârșit de an, care se termină tocmai în 2019, așa că nu e nevoie să cumpărați chiar totul de astăzi. Deși, nu pot garanta ca vor fi active aceleași reduceri. Important este că probabil veți găsi majoritatea jocurilor care sunt și acum la promoție.

[Steam]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button