GamingPC&ConsolesTech&IT

Au fost anunțate cerințele de sistem pentru Call of Duty: Black Ops 4

Primul beta test pentru Call of Duty: Black Ops 4 urmează să fie lansat pe parcursul acestui weekend. Drept urmare, Treyarch a postat unele detalii, inclusiv când va începe beta test-ul, și anume ora 20 pe 10 august (ora României) pentru cei care au făcut pre-comandă, 11 august pentru toți ceilalți. Pe lângă asta, producătorul a mai comunicat și cerințele de sistem necesare pentru a-l putea juca.

În primul rând, va trebui să aveți un cont Battle.net dacă nu aveți deja unul, deoarece Black Ops 4 – la fel ca Fallout 76 – nu va fi pe Steam. Este gratuit, și da, probabil că va deranja pe unii că trebuie să țină instalate mai multe lansatoare de jocuri, dar lumea se schimbă, Steam nu mai este singur, așa că am putea să începem să ne obișnuim deja. În plus, probabil deja jucați Overwatch, Hearthstone, Diablo, StarCraft, World of Warcraft și/sau Destiny 2, deci aveți clientul Battle.net instalat oricum.

Pe partea de hardware, Treyarch a subliniat că aceste specificații sunt doar pentru versiunea beta, și nu pentru versiunea finală: „Jocul este încă în curs de dezvoltare și continuăm să îmbunătățim și să finisăm gameplay-ul și detaliile tehnice„, iar odată cu schimbarea jocului se pot schimba și cerințele.

Minim:

Sistem de operare: Windows 7 64-Bit sau mai nou
Procesor: Intel Core i5 2500k sau echivalentul său de la AMD
RAM: 8 GB RAM
Spațiu pe disc: 25 GB
Video: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB sau AMD Radeon HD 7850
DirectX: Placă video compatibilă cu DirectX 11.0 sau echivalentă
Rețea: Conexiune la Internet pe bandă largă
Placă de sunet: Compatibilă cu DirectX

Recomandat:

Sistem de operare: Windows 10 64 Bit
Procesor: Intel Core i7 4770k sau echivalentul său de la AMD
RAM: 12GB RAM
Spațiu pe disc: 25GB
Video: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB sau AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
DirectX: Placă video compatibilă cu DirectX 11.0 sau echivalentă
Rețea: Conexiune la Internet pe bandă largă
Placă de sunet: Compatibilă cu DirectX

Beta-ul va include șase moduri de joc – Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Kill Confirmed, Search & Destroy și Control. Acestea se vor desfășura pe șase hărți, dintre care două nu au fost încă văzute.

Treyarch a declarat:

Participarea la beta ajută echipele noastre de dezvoltare de la Treyarch, Beenox și Blizzard să colecteze date care sunt folosite pentru a finisa experiența pe PC. Feedback-ul vostru este nu numai binevenit, ci și un element cheie în asigurarea faptului că oferim colectiv cea mai bună experiență posibilă pentru PC.

Un al doilea beta al lui Call of Duty: Black Ops 4, pentru modul battle royale Blackout, va avea loc în septembrie. Jocul complet va apărea pe 12 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button