TelefoaneTECH

ASUS ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate sunt disponibile la precomandă

Cel mai tare telefon de gaming are acum o familie

În funcție de cum privești lucrurile, ASUS ROG Phone 6 poate fi considerat cel mai tare telefon de gaming din lume. Ultimii membri ai familiei, ASUS ROG Phone 6D și ASUS ROG Phone 6D Ultimate, își fac în curând apariția și la noi (în octombrie, mai exact) și sunt deja disponibile la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS.

Ce face aceste modele să fie perfecte pentru gaming? Seria ROG Phone 6D se bazează pe cea mai recentă platformă flagship MediaTek Dimensity 9000+ 5G, o platformă flagship foarte performantă. Dispozitivele sunt susținute de până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5X și până la 512 GB de stocare, iar ecranul este un AMOLED HDR10+ de 6,78 inci, cu o rată de refresh de până la 165 Hz și cu o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, lider în industrie.

Sistemul de răcire este și el de top. Sistemul GameCool 6 include tehnologia de răcire a procesorului la 360°, o cameră de vapori  și foi de grafit , împreună cu un design axat pe CPU pentru a crește disiparea căldurii din nucleu. În combinație cu managerul de performanță din Armoury Crate, seria ROG Phone 6D le permite jucătorilor să regleze setările de performanță pentru diferite jocuri, oferindu-le un avantaj competitiv în orice scenariu de joc.

Sistemul audio GameFX de pe seria ROG Phone 6D dispune de difuzoare duale simetrice care emit sunetul spre față. Este disponibil și un conector de 3,5 mm pentru căști, o raritate în ziua de astăzi. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital Dirac, seria ROG Phone 6D oferind o calitate a sunetului cu adevărat impresionantă.

În plus, bateria imensă de 6000 mAh dispune de funcții avansate de mentenanță pentru o performanță mai bună a acesteia și o durată de viață extinsă și telefoanele se livrează, de asemenea, cu un adaptor HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

ASUS a prezentat inclusiv un clip video cu povestea designului ce a condus la apariția seriei de smartphone-uri de gaming ROG Phone 6D. Dacă ești curios cum s-a ajuns la un design atât de orientat către performanță, iată și clipul.

ROG Phone 6D și 6D Ultimate sunt disponibile exclusiv în culoarea Space Gray. ROG Phone 6D vine echipat cu iluminare Aura RGB pe spate, 12GB/16GB de memorie RAM LPDDR5X și 256 GB ROM de stocare, prețul pornind de la 4899 lei. ROG Phone 6D Ultimate, care este livrat în cutie cu AeroActive Cooler 6, este dotat cu un afișaj matricial color ROG Vision pe spate, 16 GB de memorie RAM LPDDR5X și 512 GB ROM de stocare cu prețul de 7099 lei.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Back to top button