Tech&IT

ASUS @ IFA 2016 – de la muncă la jocuri la timp, tot ce îți dorești pentru a-ți fi absorbită atenția

De ce spunem asta? Pentru că în cadrul expoziției, ASUS au introdus produse parcă proiectate astfel încât orice ai face să folosești un produs ASUS – poate mai puțin când dormi.

Profesioniștii cu buzunare largi au acum opțiunea unuia dintre cele mai impresionante ultraportabile construite vreodată, noul Zenbook 3. Cu cât mai profesionist, cu atât mai mult timp îți vei petrece în fața acestui laptop.

Pentru spațiul din afara programului de muncă, relaxarea îți este asigurată – îți conectezi Zenbook-ul (sau orice alt produs pe Thunderbolt 3) la noul ASUS ROG XG Station II și mini-laptopul devine o stație de gaming ultraperformantă.

Așadar în timpul muncii cât și al jocurilor, ASUS au grijă de tine. Dar ce te faci în rest?

Simplu. Pui la încheietură noul ZenWatch 3 – care este cu adevărat o bijuterie digitală – și ești Powered by ASUS toată ziua.

În rest, ce-ar mai fi de zis? Ah da, era și un monitor portabil pentru laptop-uri undeva pe acolo.

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button