MORE

IFA 2016: ASUS lansează cu Zenwatch 3 un ceas rafinat, accesibil și capabil

În cadrul evenimentului Zenvolution, ASUS a lansat la IFA 2016 noul Zenwatch 3, un nou smartwatch bazat pe Android Wear, de data aceasta cu ecran perfect rotund, dovedind încă o dată că leak-urile din trecut aveau o bază reală.

Ceasul este un dispozitiv Android Wear lucrat foarte fin, compatibil atât cu dispozitivele smartphone Android, cât şi cu cele iOS și oferă o construcţie solidă din oţel, care oferă o atingere premium, realizat fiind din oţel inoxidabil 316L, utilizat şi în industria ceasurilor de lux şi într-un corp care măsoară doar 10 mm grosime. Este bine de reținut că ceasul este creat din oţel forjat la rece, care este mai puternic decât oţelul normal.

IFA 2016: ASUS lansează cu Zenwatch 3 un ceas rafinat, accesibil și capabil

ZenWatch 3 este rezistent la apă şi praf, primind certificare IP67 şi beneficiază de două butoane laterale şi o coroană rotativă.

Ceasul integrează majoritatea funcţiilor deja standard într-un ceas inteligent din 2016, dar folosind un chipset nou-nouţ. ZenWatch 3 este primul smartwatch de pe piaţă bazat pe noul Qualcomm Snapdragon W2100, realizat exclusiv pentru ceasuri inteligente şi alte dispozitive de purtat la mână.

Graţie unui consum energetic scăzut, acesta ar trebui să asigure o autonomie crescută – ASUS garantează două zile de utilizare normală la o singură încărcare, iar cei care doresc să extindă autonomia vor avea la dispoziţie şi un accesoriu (în esență o mică baterie) care extinde durata de utilizare cu încă aproape o zi întreagă.

 

Ceasul beneficiază de încărcare rapidă cu ajutorul încărcătorului magnetic inclus în pachet, care asigură încărcarea până la 60% din capacitate în doar 15 minute prin tehnologia patentată HyperCharge.

ZenWatch 3 va fi disponibil în trei versiuni: gunmetal, silver şi rose gold, toate modelele având finisaje de culoare aurie în jurul cadranului.

IFA 2016: ASUS lansează cu Zenwatch 3 un ceas rafinat, accesibil și capabil 2

Sistemul Android Wear de pe ceas va beneficia de un o interfață dedicată din partea ASUS, cu 50 de modele inițiale pentru cadran şi posibilitatea de a instala mai multe cu ajutorul unui telefonului. Ceasul va fi integrat și cu suita software ZenFit pentru exercițiu fizic, cu posibilitatea folosirii de diverse widget-uri pentru a afişa statistici ale efortului utilizatorului direct pe ecranul principal.

 

Ecranul e un AMOLED de 1.39 inchi şi utilizatorul are posibilitatea să îşi aleagă cureaua preferată, fie din material din piele, fie din metal.

Zenwatch 3 04

Următoarea generaţie de smartwatch-uri ASUS va costa 229 euro în Europa

Ce părere ai despre noul smartwatch lansat de ASUS la IFA 2016? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button