Gaming

Assassin’s Creed Victory urmeaza sa fie anuntat saptamana viitoare!

La sfarsitul anului trecut se auzeau zvonuri cum ca urmatorul joc din serie se va numi Assassin’s Creed Victory si va avea loc in epoca victoriană in Londra. Nimic de genul acesta nu a fost confirmat inca, din cate știu eu, dar saptamana viitoare Ubisoft va face oficial proiectul. Teaser-ul pentru saptamana viitoare nu face referire la joc ca fiind AC: Victory, dar daca ne raportam la baston si la micul tun montat la incheietura mainii, e destul de limpede ce vine!

„Premiera mondiala al urmatorului titlu Assassin’s Creed” va fi prezentata prin Livestream la 9 am PT / 12 ET pe 12 mai. Se pare ca Ubisoft s-a decis unde va localiza urmatoarea actiune din Assassin’s Creed: Londra secolului al XIX-lea.  A fost perioada ramasa in istorie si pentru atrocitatile comise de Jack Spintecatorul sau celebrele spectacole cu oameni desfigurati, dar si pentru inclinatiile spre macabru, descrise atat de “evlavios” in literatura vremii. Ramane de vazut in ce masura va reda acest Assassin’s Creed istoria acelor vremuri. Un lucru este cat se poate de cert: daca acest ultim joc din serie are aceleasi probleme ca si precedentul, franciza Assassin’s Creed va intra intr-un con de umbra, urmand calea lui Prince of Persia. Sfat de la noi catre Ubisoft: un ciclu de dezvoltare mai mare intre jocuri ajuta foarte mult! Nu ne trebuie neaparat in fiecare an un joc AC. Ceea ce avem nevoie este un joc Assassin’s Creed rafinat, cu o poveste bine scrisa, personaje credibile si care nu transforma jucatorul intr-un Hulk dupa zece minute de gameplay. 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button