GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Assassin’s Creed Valhalla va rula la 60FPS gratie unei actualizari

Cei care se joaca Assassin’s Creed Valhalla pe consolele next-gen vor fi bucurosi sa auda despre noul update. Versiunea 1.0.4 urmeaza sa fie lansata chiar astazi de catre Ubisoft si include cateva modificari pe partea de performanta; la propriu. Jocul primeste un Performance Mode pentru PlayStation 5 si Xbox Series X care ii va permite sa ruleze stabil la 60FPS.

Intr-un video recent, cei de la Digital Foundry au descoperit ca Assassin’s Creed Valhalla nu poate mentine stabil cele 60 de cadre pe secunda. Problemele au aparut in special pe Xbox Series X, in timp ce Series S este limitat la numai 30FPS. In acest fel, update-ul ar trebui sa pice numai bine. In plus, va aduce cateva mici fix-uri si pe partea de tearing al imaginii de pe Xbox.

Chiar ieri vorbeam despre aceasta problema in review-ul lui Assassin’s Creed Valhalla, insa multi m-au contrazis. Se pare ca Ubisoft stia insa de aceasta problema, iar update-ul 1.0.4 vine sa rezolve asta, cat si alte mici probleme.

Review Assassin’s Creed Valhalla – Departe de casa!

Update-ul 1.0.4 va fi lansat astazi si include o serie mare de schimbari. Pe partea de grafica, consolele next-gen vor avea doua moduri: Performance (60FPS, setarile se adapteaza in timp real) si Quality (30FPS, setarile sunt tot timpul la maxim). In plus, avem parte si de o serie de schimbari pe partea de balans al gameplay-ului, cateva modificari prin meniu si multe altele. Pentru o lista completa, vizitati pagina Ubisoft. Noua actualizare nu va fi foarte mare ca dimensiune, astfel veti avea de descarcat cam asa:

  • PlayStation 5 – 2.5 GB
  • PlayStation 4 – 4.1 GB
  • Xbox Series X|S – 5.3 GB
  • Xbox One – 4.9 GB
  • PC – 4.3 GB

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button