GamingPC&ConsolesTech&IT

Assassin’s Creed 2 este momentan gratuit

Și va rămâne al vostru permanent

În cazul în care ați ratat anunțul de sâmbătă, atunci vă aduc aminte acum că Assassin’s Creed 2 este în acest moment gratuit pe Uplay. Jocul poate fi revendicat până pe 17 aprilie și va rămâne permanent al vostru. Îl veți putea juca pe veci, sau până ce Uplay explodează.

În cazul în care nu ați avut până acum ocazia să jucați Assassin’s Creed 2, atunci veți avea parte de ceva special, fiindcă este primul joc bun al seriei. Adică, nu vreau să exagerez, dar primul Assassin’s Creed era un tech demo 15 ore cu gameplay cât pentru o jumătate de oră, maxim.

Al doilea joc din serie a schimbat multe, oferind varietate, opțiuni, un decor ceva mai puțin gri… deși era maro, precum și un personaj principal de care chiar îți putea păsa.

Am impresia că jocul gratuit nu este ediția sa completă, așa că la un moment veți vedea cum povestea se oprește, apare un ecran care spune „introdu cardul de credit acum”, iar în cazul în care nu o faci va continua fără să îți explice prea multe despre ce s-a întâmplat sau cum. Bine, exagerez, dar nu cu prea mult.

De asemenea, Ezio poate să înoate, nu moare instant la contactul cu apa.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button