GamingRSS PaginaDeMedia

Arma Cold War Assault poate fi descărcat gratuit

Iată că s-au scurs 20 de ani de când Bohemia Interactive a lansat primul titlu din ceea ce avea să fie o serie extrem de populară de shootere tactice (a se citi tacticos „simulator militar”).  Este vorba despre Operation Flashpoint: Cold War Crisis, dar mulți dintre noi îl știm după numele Arma Cold War Assault, după ce a fost rebotezat.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani, dezvoltatorii vor prezenta zilnic, pe parcursul a 20 de zile, câte un livestream care se concentrează pe tot ceea ce înseamnă seria Arma, dar ne oferă și un cadou, adică Arma Cold War Assault, o piesă importantă pentru colecția oricărui pasionat de jocuri vechi dătătoare de nostalgie.

Cum poți face rost gratuit de Arma Cold War Assault?

Giveaway-ul se desfășoară pe Steam și GOG, cel din urmă fiind cel mai recunoscut atunci când vine vorba de old school, din câte se pare. Jocul poate fi descărcat gratuit de pe cele două platforme în următoarele două zile (deși, ca să fim mai exacâi, vorbim mai degrabă despre 34 de ore). Cei care se vor mișca rapid în acest interval vor putea păstra pentru totdeauna titlul.

Arma Cold War Assault a luat naștere în 2001, pe vremea când shootere precum Call Of Duty, Battlefield, CS 1.6, Project IGI și mai târziu Desert Storm erau cireașa de pe tortul electronic al oricărui iubitor de gaming. Acesta a pus bazele simulatorului militar, prin campanii imersive și mecanici complexe, care au dat naștere ani mai târziu modurilor și campaniilor custom pe care veteranii le îndrăgesc.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button