GamingRSS PaginaDeMedia

ArmA 3 devine teren pentru o campanie imensă care ne duce în Vietnam

Da, da, Call of Duty și Battlefield, acel apex al FPS-urilor militare. Dar ce te faci când dai de greu, adică de ArmA 3, un simulator militar pur-sânge, care nu numai că îți oferă o experiență destul de fidelă a luptelor, dar îți pune la dispoziție și un editor versatil, care te lasă să-ți faci propriul loc de joacă. Un fel de map editor și Hiveworkshop de pe Warcraft 3, doar că orcii dau citate din Full Metal Jacket…

Cei de la  Savage Game Design sunt niște dezvoltatori care s-au folosit de suita oferită de ArmA 3 pentru a crea o campanie uriașă, S.O.G. Prairie Fire, a cărei acțiune are loc în timpul Războiului din Vietnam. Este fully-narrated, are misiuni single-player și chiar și co-op, iar accentul se pune pe aspectul tactic, așa cum mulți s-au obișnuit în jocul de bază.

ArmA 3 – Alexa, play Fortunate Son

S.O.G. Prairie Fire va include tot ceea ce ține de această perioadă istorică. Jucătorii vor avea posibilitatea să încerce armele și tacticile Armatei Statelor Unite, ale Armatei Republicii (Socialiste) Vietnam (ARVN), ale Armatei Poporului Vietnamez (PAVN) și ale Viet Cong-ului, prietenii noștri de pe vremea lui Black Ops întâiul.

Însă nu asta face din această campanie de ArmA 3 un sandbox imens, ci dimensiunea hărții, de 300 km2. Asta înseamnă baze militare, aeroporturi, râuri și jungle, toate redate minuțios pentru a simula Războiul din Vietnam. Nu știu dacă ai opțiune să îți cânte în elicopter Creedence Clearwater Revival sau să ai sunete custom de tipul „I love the smell of napalm in the morning”, dar cu siguranță se va găsi cineva care să facă asta odată ce S.O.G. Prairie Fire va fi lansat, adică peste câteva luni).

ArmA 3 campanie

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button