TECHRSS PaginaDeMedia

Apple Watch 7 ar putea fi controlat prin intermediul respirației

Din nou, vorbim despre Apple și despre mâzgălelile sale care așteaptă aprobarea sprea a fi transformate în realitate. Am trecut în revistă iPhone-ul Golf 4, iar acum ne îndreptăm atenția spre un document nou care se leagă de viitoarele funcții ale lui Apple Watch 7. Mi-am aruncat un ochi peste ceea ce US Patent and Trademark Office a publicat pe 1 aprilie și primul lucru pe care l-am făcut a fost, firește, să încerc să îmi dau seama dacă este o glumă de 1 aprilie sau nu. Dar cum ideea de a controla un Apple Watch 7 cu respirația nu este mai ridicolă decât un iPhone cu gropi, m-am mai liniștit.

Apple vrea să dezvolte un iPhone cu gropi… Poate chiar cu găuri

Ideea în sine este simplă. Se ia inculpatul, Apple Watch 7 aici de față, și i se dăruiește posibilitatea de a fi activat și folosit prin respirație, adică te pui să sufli peste el ca lupul care vrea să dărâme căsuțele celor trei purceluși. Doar că, făcând asta, lupul va putea, de pildă, să răspundă la apeluri sau să dea shuffle la playlist-ul de Spotify, ceea ce nu e foarte diferit de controlul prin gesturi de tipul „scuturi ca toate alea mâna ca să aprinzi display-ul și să schimbi melodia”. Doar că aici lucrurile devin mai intuitive și mai practice.

Dacă ar fi să se implementeze în mod oficial chestia asta pe Apple Watch 7, atunci ți-ar fi mai ușor să faci următoarele:

A. Să poți să controlezi dispozitivul și cu sacoșa într-o mână, și cu berea în cealaltă, fără să arunci cât colo cu oricare dintre obiectele respective.

B. Să nu trebuiască să țipi la un ceas activat prin comenzi vocale, pentru că pur și simplu nu îți permite situația în care te afli.

Apple Watch 7 ilustratie

„Docomentul” indică și o oarecare mică-mare compatibilitate cu iPhone-uri, ceea ce înseamnă că ai putea sufla în disperare și în difuzorul smartphone-ului, dar parcă tot Apple Watch 7 pare cea mai logică și mai practică alegere. Nu cred că există cineva pe aici prea interesat sau entuziasmat de chestia asta, dar tot o să vă spun că n-are rost să ne activăm degeaba. N-ar fi o surpriză ca opțiunea de a controla smartwatch-ul cu respirația să aibă la fel de multe șanse să vadă lumina zilei ca un iPhone cu gropi. Dar cine știe?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button