TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Apple vrea să dezvolte un iPhone cu gropi… Poate chiar cu găuri

Am rămas puțin prost la faza asta. Inițial, am crezut că americanii ne-au luat-o înainte după ceas cu ziua de întâi aprilie și cu glumele de rigoare. Și dă-i, și caută, până dau de un articolaș de pe Patently Apple care se ocupă cu prezentarea design-urilor de produse Apple care așteaptă aprobarea U.S. Patent and Trademark Office. Și, iacătă, printre zecile de propuneri aprobate, avem și un iPhone… Cu gropi… sau, ferească sfântul, chiar cu găuri, după cum îmi pare… Un fel de răzătoare care încearcă să imite modelul de Mac Pro.

Trecând peste definițiile pseudo-extra-științifice cu privire la „ce-i aia smartphone cu găuri în el”, ilustrațiile pentru acest tip de iPhone prezintă un model 3D cu suprafață formată din mici spații concave, creată astfel încât să ofere atât protecție componentelor interne, cât și un feel plăcut în momentul în care ții telefonul în mână. Apple nu se ferește nici de la a afirma că iPhone-ul-răzătoare se simte plăcut și arată și plăcut. În mod normal, excluzând prin absurd adevărata natură de minge de golf, aș fi atras de un astfel de design găurit, pe care îl îndrăgesc, de exemplu, la mouse-urile Xtrify, varianta retro, dar în cazul de față, sunt sigur că iPhone-ul acesta va fi urât cu spume. Să-mi fie iertată blasfemia.

iPhone Patent Apple

iPhone în 2021 – Vând Golf 4

Imaginea de mai sus are rolul de a întări afirmațiile companiei. Apple susține că un astfel de design ar putea aduce beneficii funcționale. „Gropile” ar asigura, în teorie, protecția componentelor, disiparea căldurii și un airflow mai bun, pe lângă alte elemente pe care nici Apple nu cred că le știe. Îmi este destul de greu să-mi formez o opinie exactă față de această minge de golf-posibilă cărămidă găurită. Indiferent dacă e un iPhone cu dâmburi sau un iPhone cu găuri (ceea ce ar fi destul de ilogic, dar, de dragul amuzamentului, l-am adus în discuție). Modelul ăsta nu ar reuși să mă facă să schimb tabăra telefoanelor. Nu știu de alții, dar pentru mine androidul e numero uno la look și la funcții, indiferent de câte telefoane inteligente scoate mărul. Nu dați cu pietre.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button