MORE

Apple va realiza un serial TV marca Steven Spielberg

Foștii directori Sony recent angajați la Apple Jamie Ehrlicht și Zack Van Amburg par să lucreze din greu pentru a obține câteva seriale importante pentru Apple. Luna trecută existau zvonuri conform cărora cei doi ar fi interesați să achiziționeze o dramă similară cu Game of Thrones, iar recent Wall Street Journal a declarat că Apple a bătut palma cu Steven Spielberg pentru un nou serial sci-fi.

THR a menționat posibilitatea unei colaborări dintre Apple și Spielberg încă de luna trecută:

La momentul redactării acestei știri, compania a licitat doar pentru câteva proiecte, inclusiv o actualizare a seriei science fiction, horror, fantasy, Amazing Stories din anii ’80 a lui Steven Spielberg , plus un serial de dimineață dramatic cu Jennifer Aniston și Reese Witherspoon, conform spuselor a câtorva persoane implicate.

Câteva săptămâni mai târziu, WSJ ne spune că Apple a ajuns la o înțelegere pentru varianta actualizată a serialului Amazing Stories.

Gigantul tehnic a încheiat un acord cu Amblin Television și cu Comcast Corp. CMCSA -0,36%, unitatea de producție de televiziune NBCUniversal pentru a face noi episoade de „Amazing Stories”, o serie de science fiction și horror care a rulat pe NBC în anii ’80, potrivit oamenilor familiarizați cu această chestiune.

Conform articolului citat, Spielberg ar urma să producă 10 episoade din seria nouă, fiecare având un buget de cel puțin 5 milioane de dolari. A fost anunțat anterior că Apple a alocat 1 miliard de dolari pentru până la 10 seriale originale pentru anul viitor.

Până în prezent Apple a folosit abonamentul la serviciul său de muzică drept platformă pentru conținutul său video original, care include Planet of the Apps, Carpool Karaoke și câteva documentare muzicale (deși doar acestea din urmă au primit ceva aprecieri pozitive).

Pe lângă obținerea acestui nou serial pentru Apple, WSJ anunță că Jamie Ehrlicht și Zack Van Amburg construiesc o strategie care să includă un serviciu de streaming care să rivalizeze cu Netflix, Amazon.com și alții.

S-a zvonit în trecut că Apple intenționează să dezvolte un serviciu video de streaming, dar discuțiile cu furnizorii de conținut a eșuat mereu. Diferența de această dată ar putea-o face angajarea veteranilor din lumea televiziunii și a filmelor, care au experiența necesară pentru a construi ce are Apple în minte.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button