TECHTech&IT

„Unleashed” este numele noii prezentări pe care Apple o va susține săptămâna viitoare

După ce am avut ocazia să facem cunoștință cu iPhone 13, iată că suntem pe punctul de a descoperi și celelalte surprize pe care Apple ni le pregătește. Zvonurile despre o nouă prezentare de toamnă s-au adeverit, iar evenimentul, intitulat „Unleashed”, va avea loc mai curând de cât am crede.

Foarte mulți curioși se așteaptă ca producătorul să dezvăluie noile iterații ale familiei MacBook Pro, în special modelele de 14 și 16 inci, binecuvântate cu procesoarele M1X. Acestea vor avea design-uri refăcute și vor beneficia (cel puțin în teorie) de tehnologia de încărcare MagSafe, alături de slot-uri precum cele pentru carduri SD. La acestea s-ar putea alătura și încă o generație de AirPods și noi servicii și tehnologii.

Unleashed va avea loc pe 18 octombrie și judecând după calendarele leakerilor, producătorul va încerca să condenseze detaliile într-un singur eveniment de acest fel. Prin urmare, pentru Apple, Unleashed ar fi ultima șansă de a încheia anul în stil mare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button