RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Apple Pay va sosi în curând în România

Acum că Apple și-a anunțat intenția de a deveni un mare jucător pe piața bancară, a venit timpul ca serviciile sale să se extindă pe mapamond.

Astfel, am primit vestea că funcția Apple Pay va fi disponibilă de anul acesta câteva țări europene noi, iar una dintre ele este chiar țara noastră dragă. Apple Pay va fi lansat în România în a doua jumătate din anul 2019, printr-un parteneriat cu ING Bank România.

Banca a făcut anunțul cu tweet-ul de mai sus, însă nu a oferit detalii exacte despre când exact ne putem aștepta să vedem cu ochii noștri cât de bine se poate descurca Apple Pay pe meleagurile noastre.

Zilele trecute marele producător de telefoane a dezvăluit o extensie a funcției cu pricina, sub forma lui Apple Card, ce permite nu doar efectuarea de plăți cu telefonul mobil, cu puține comisioane, dar și obținerea de împrumuturi, acționând ca un card de credit.

Probabil mai avem de așteptat până ce Apple Card va sosi în țara noastră, așa că ne vom mulțumi cu ideea că măcar vom avea în curând Apple Pay în România.

[ING]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button