RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Apple intră în serios în domeniul bancar cu Apple Card

Seara trecută Apple a organizat un eveniment special în cadrul căruia nu a dezvăluit noi dispozitive, ci noi servicii, unele dintre ele fiind neașteptate și foarte îmbucurătoare.

Cel mai important dintre ele a fost Apple Card, o evoluție a lui Apple Pay ce semnalizează intenția companiei de a face mișcări serioase în domeniul bancar. Apple Card este un card de credit ce va veni integrat ca standard în iPhone, dar se va manifesta și sub forma unui produs fizic. Unul foarte stilat, produs din titaniu, ce nu are nici un semn de securitate vizibil pe el, ceva ce ar trebui să îl facă mai securizat ca alte carduri, conform celor de la Apple. Cardul este bazat pe Mastercard, așa că va putea fi folosit oriunde sunt acceptate cardurile de acest tip, ceea ce ar fi cam peste tot.

Apple promite să ofere o varietate de beneficii celor care se vor folosi de soluția lor, cum ar fi date despre cum sunt cheltuiți banii, cu grafice și tot soiul de alte ustensile care să vină în ajutorul utilizatorului. Se va folosi până și de Machine Learning pentru a identifica corect locurile unde a fost folosit cardul, conform extrasului de cont.

apple card titanium

Cei care efectuează plăți prin Apple Card vor primi 2% din banii cheltuiți înapoi, de la Apple, iar în cazul în care sunt făcute cumpărături în magazinele lor, suma crește la 3%.

Din moment ce este un card de credit, veți putea să faceți și împrumuturi prin acest card, fără comisioane. Această funcție promite să ofere dobânzi destul de mici, și este realizată în parteneriat cu banca americană Goldman Sachs, probabil până ce Apple își va înființa propria bancă.

Apple Card va fi disponibil doar în SUA, din această vară, dar probabil se va extinde cu timpul și în locații noi.

[Thurrott]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button