TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Apple își va lansa modelul de iPhone pliabil în 2023

Conceptul de telefon pliabil începe să prindă din nou la public, iar dovada este reprezentată de modele precum cele de la Samsung și Huawei, iar ordinea firească a lucrurilor face ca și Apple să se alăture horei. Smartphone-ul foldable al companiei ar urma să fie lansat în anul 2023, potrivit lui Ming-Chi Kuo. Acesta indică faptul că Apple intenționează să lanseze între 15 și 20 de milioane de astfel de iPhone-uri pliabile.

În materie de caracteristici, aceste modele de iPhone pliabil vor avea în componența lor un ecran flexibil OLED 8-inch QHD+, care va fi produs de către SDC (scuze, LG!), iar Samsung Foundry va fi furnizorul exclusiv al DDI-ului (device driver interface). Ming-Chi Kuo crede că iPhone-ul pliabil va încorpora o tehnologie tactilă nanowire care îi va oferi un avantaj substanțial în fața competiției. Este o tehnologie regăsită și pe HomePod, dar Apple speră că va fi deosebit de utilă odată ce compania va ajunge în punctul în care va dezvolta și modele multiple-folding.

În momentul de față, scopul acestui concept de telefon pliabil este de a integra atât smartphone-ul, cât și tableta. Însă noi suntem de părere că un smartphone pliabil este doar una din multele posibilități oferite de acest design. Putem estima că, în curând, design-ul pliabil va dizolva granițele dintre telefoane, tablete și laptopuri. Datorită avantajelor hardware și a ecosistemului său aplicabil unei game largi de dispozitive, Apple va fi câștigătorul suprem al acestui domeniu.   Ming-Chi Kuo

Cum ar putea arăta noul iPhone pliabil de la Apple?

Potrivit documentelor și imaginilor-concept, Apple ar vrea ca iPhone-ul pliabil să redefinească ideea de flexibilitate. Telefonul s-ar putea împături și despături fără acel „pliu” care segmentează ecranul și care pun presiune pe acesta. Totodată, modelul ar urma să fie alcătuit aproapte în exclusivitate din sticlă, Apple încercând să renunțe la utilizarea plasticului. Samsung nu este singurul rival al companiei în ceea ce privește moda telefoanelor pliabile. Apple și al său iPhone pliabil vor avea de înfruntat și alți concurenți car vor lansa astfel de modele mai curând decât am crede. Oppo, Vivo, Xiaomi și Honor deja lucrează la asta, deci am putea fi martori la o competiție interesantă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button