AutoRSS PaginaDeMedia

Apple și Hyundai ar putea colabora pentru dezvoltarea unei mașini electrice

În urmă cu puțin timp, aflam că Apple se gândește serios să-și lanseze propria linie de mașini electrice cu autopilot. Asta vine ca o mică-mare schimbare a planului anterior, denumit Project Titan.

Compania intenționează să dea startul producției mașinii self-driving cel mai devreme în 2024, dar ca să își împlinească visul, aceasta are nevoie de sprijinul mai multor furnizori și de experiența producătorilor de automobile. Pentru asta, gigantul tech a apelat la mai multe nume, printre care și Hyundai.

Pentru început, Apple și Hyundai discută despre colaborarea dintre aceștia, urmând ca producătorul sud-coreean să contribuie atât la dezvoltarea automobilului, cât și la patentarea modelului de baterii electrice pe care Apple dorește să le încorporeze.

Zvonurile indică faptul că Tim Cook ar putea dezvălui un posibil design al EV-ului chiar în septembrie 2021, însă de prototipuri vom auzi abia în 2024. Reprezentanții Hyundai nu au menționat foarte multe detalii, cu excepția faptului că se află în discuție cu Apple, luând în calcul toate aspectele.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button