Tech&ITȘtiri

Apple ar putea lansa o carcasă de AirPods Pro 2 cu USB-C

Apple se pregătește să lanseze o carcasă de încărcare USB-C pentru AirPods Pro, aliniată cu lansarea iPhone 15 în această toamnă, după cum a indicat Mark Gurman de la Bloomberg. Mișcarea reflectă tranzitia anticipată de la Lightning la USB-C în seria iPhone 15.

În ultimul său buletin informativ Power On, Gurman a declarat că această dezvoltare vine în urma raportului analistului Ming-Chi Kuo din martie care sugera lansarea unei a doua generații de AirPods Pro cu o carcasă de încărcare USB-C. Deși nu este clar dacă Apple planifică alte schimbări hardware pentru AirPods Pro în acest an, raportul lui Gurman sugerează contrariul.

Pe frontul software, Gurman a menționat că Apple lucrează la o caracteristică de testare auditivă nouă pentru AirPods Pro, destinată identificării potențialelor probleme auditive. Ca parte a iOS 17 ce urmează a fi lansat, funcția va reda diverse tonuri, permițând AirPods Pro să evalueze capacitățile auditive ale utilizatorului.

De asemenea, Gurman a reiterat speculațiile anterioare conform cărora Apple integrează senzori de sănătate avansați în viitoarele iterații AirPods. Un astfel de senzor ar putea măsura temperatura corpului prin canalul urechii, o tehnică considerată mai precisă decât valorile arătate de un dispozitiv care se bazează pe încheietura mâinii, oferite spre exemplu de modelele Apple Watch Series 8 și Ultra.

În cele din urmă, compania investighează cum să folosească AirPods ca un aparat auditiv, construind pe baza unor funcții precum Conversation Boost și Live Listen. Deși aceste caracteristici nu au încă aprobare de reglementare, modificările la regulile de achiziție ale aparatelor auditive de către FDA anul trecut au motivat Apple să angajeze ingineri de la producători de aparate auditive tradiționale, capitalizând astfel această oportunitate de piață.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button