TECH

Apple a anunțat data următorului eveniment WWDC

Ieri, Apple a anunțat perioada în care conferința anuală WWDC se va desfășura. Evenimentul este programat la început de vară, pe data de 6 iunie. În fiecare zi din cadrul WWDC, producătorul va prezenta câte un produs nou, iar dacă ne ghidăm după tradiție, cel puțin un iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV sau Mac va fi anunțat chiar de Tim Cook.

WWDC 2022 va avea loc exclusiv online și va fi transmis live direct de pe site-ul Apple, de pe 6 până pe 10 iunie, deci vești proaste pentru cei care sperau la o reuniune fizică după doi ani de luptă cu pandemia. Se anunță o perioadă interesantă, întrucât participanții vor putea arunca o privire peste inovațiile software aduse de producător. Acestea ar urma să fie lansate live în toamnă, odată cu mult așteptatul iPhone 14. În plus, este o mare probabilitate să ni se prezinte noul iOS 16 care va binecuvânta generația viitoare de smartphone-uri.

Ar fi prima oară când publicul larg poate fi martor la niște lansări deosebit de importante pe partea de funcționalități pe care gigantul din California le are pregătite pentru acest an. Cumva se aude și de un Mac Pro high-end care să rupă gura târgului și dacă ne gândim la câte evenimente a susținut Apple și câte leak-uri au apărut în ultima vreme, aș zice că n-o să avem timp să ne plictisim.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button