Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Apex Legends a avut peste 2,5 milioane jucători în prima zi

/
/
/
img

Printre știrile proaste pentru Electronic Arts, a existat totuși și o parte optimistă, când vine vorba despre Apex Legends. S-ar putea să vă amintiți că jocul de battle royale a fost lansat complet din nicăieri fără nicio promovare și că surpriza neașteptată a reușit să adune 2,5 milioane de jucători în termen de 24 de ore de la lansare. A atins numărul maxim de jucători conectați simultan la 600.000 de jucători, un număr care este destul de mare pentru un joc care a avut debutul pe partea de marketing printr-o lansare fără niciun fel de fanfară.

Fanilor le este promis că jocul va funcționa ca un titlu live cu noi Legende, noi moduri de joc și poate chiar o versiune mobilă pe viitor. Există, de asemenea, discuții despre e-sport în viitorul jocului, și deoarece este un titlu de battle royale, astfel încât, desigur, sunt șanse să se întâmple. Deci, este o veste bună pentru cei care au încercat jocul și se bucură de el; se pare că cele două mari titluri de battle royale ar putea să aibă ceva concurență la urma urmei.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar