Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Android N – Primele poze cu sistemul de notificari

/
/
/

Cei de la Android Police au reusit sa faca rost in excusivitate de cateva poze cu noul sistem de operare Android N.  Mai exact acesti au vazut un previw a lui Android N, dar din cauza la NDA nu au avut voie sa faca poze, in schimb acestia au recreeat in Photoshop exact ce au vazut la fata locului.

Android N preview

Android Police a recreeat in Photoshop sistemul de notificari a lui Android N. Din aceste poze se poate observa  o unificare a notificarilor care vin din aceiasi aplicatie. Acum iccoanele sunt mai mici iar langa se poate observa numele aplicatiei. Deasupra notificarilor se pot observa o serie de butoane care opresc sau pornesc diverse functii ale telefonului. Daca tregeti in jos de doua ori panoul de notificati, aceti acces la butonul Edit, care ofera optiunea de a aranja dupa bunul plac icoanele de control.  Momentan acestea sunt toate detaliile despre Android N, cu mai multe detalii vom revenit dupa conferinta Google I/O 2016.

[Sursa]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar