MORE

Android N – Primele poze cu sistemul de notificari

Cei de la Android Police au reusit sa faca rost in excusivitate de cateva poze cu noul sistem de operare Android N.  Mai exact acesti au vazut un previw a lui Android N, dar din cauza la NDA nu au avut voie sa faca poze, in schimb acestia au recreeat in Photoshop exact ce au vazut la fata locului.

Android N preview

Android Police a recreeat in Photoshop sistemul de notificari a lui Android N. Din aceste poze se poate observa  o unificare a notificarilor care vin din aceiasi aplicatie. Acum iccoanele sunt mai mici iar langa se poate observa numele aplicatiei. Deasupra notificarilor se pot observa o serie de butoane care opresc sau pornesc diverse functii ale telefonului. Daca tregeti in jos de doua ori panoul de notificati, aceti acces la butonul Edit, care ofera optiunea de a aranja dupa bunul plac icoanele de control.  Momentan acestea sunt toate detaliile despre Android N, cu mai multe detalii vom revenit dupa conferinta Google I/O 2016.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button