MORE

Android 11 va fi interzis pe dispozitivele android cu 2GB de RAM?

Google a deschis programul beta pentru testarea amanuntita a urmatoarei versiuni de Android 11. Intre timp, ghidul de configurare a dispozitivului a ajuns pe internet dezvaluind un detaliu foarte interesant. Terminalele android noi vor avea nevoie de mai mult de 2GB de RAM pentru a putea rula versiunea noua.

In plus, telefoanele cu 512MB de RAM nu se vor califica pentru urmatorul GMS. Era si de asteptat, pana si 2GB de RAM mi se pari putini in ziua de astazi, fiind necesari vreo 3GB pentru obtinerea unei experiente decente in utilizare. Se preconizeaza ca noile modificari vor sosi abia spre sfarsitului anului 2020; atunci cand sistemul de operare va fi deja public in mod oficial, iar actualizarile vor incepe sa curga.

android 11
Lista aplicatiilor Google pentru Android GO

Telefoanele care s-au lansat pe versiunile de Android actuale echipate cu 2GB de RAM sunt scutite de cerinta – daca primesc actualizari, acestea vor ramane in continuare relevante pentru dezvoltatori, evitand astfel confuziile. Android GO este in general conceput sa fie o versiune mai simpla a sistemul de operare open-source oferit de Google; pastrand majoritatea aplicatiilor native oferite intr-o forma cu impact scazut asupra resurselor, cum mai putine functii, pastrand aceeasi functionalitate de baza. Evident, aceasta schimbare urmareste ca viitoarele terminale sa primeasca inca din ziua lansarii, varianta potrivita de Android 11.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button