GamingCommunityRSS PaginaDeMedia

Among Us este cel mai cautat joc pe Google

2021 bate la usa, iar Google s-a gandit sa ofere o privire de ansamblu asupra celor mai cautate lucruri din 2020. Rezultatele erau de asteptat. Paradoxal, pe cat de asteptate, pe atat de surprinzatoare.

Pe final de 2020, aflam ca Among Us este cel mai cautat joc pe Google. Indie-ul lansat in 2018 si-a regasit popularitatea, bucurandu-se de un succes imens pe Twitch si pe YouTube. Joculetul a venit din neant si a luat cu asalt comunitatea gaming-ului. Peste tot vedeai lume care isi chema prietenii la joaca pe harta din Among Us, fiecare descarcandu-l ori pe PC, ori pe telefon.

Asta a fost partea in care admit ca nu sunt chiar atat de surprins de aceasta veste. La polul opus, insa, nu pot sa nu ma mir de recordul doborat de Among Us. Anul 2020 a fost unul prolific pentru lansari de titluri AAA, multe din ele fiind nominalizate la Game Awards. Jocuri importante, complexe si de anvergura. In mod normal, ai fi zis ca aceste jocuri ar fi fost printre cele mai cautate subiecte pe Google, insa faima redobandita de Among Us, un joc din 2018, le-a depasit pe toate in cautari.

Google Trends

Potrivit Google Trends, pe langa Among Us, cele mai cautate jocuri sunt  Fall Guys: Ultimate Knockout, Valorant, Genshin Impact si The Last of Us Part 2. Interesant de observat este si distributia pe regiuni. Genshin Impact se afla in topul cautarilor in China, iar The Last of Us Part 2 este destul de popular in Australia.

Google iti arata ca nu doar AAA-urile te captiveaza

Genshin Impact, pe de alta parte, este cam singurul titlu care il ajunge din urma pe Among Us, indie-ul produs de InnerSloth dominant search-urile luni de zile. Chiar si asa, nu ar trebui sa ne mire prea tare succesul imens de care Among Us se bucura. Gameplay-ul simpatic si pretul mic de pe Steam s-au potrivit ca o manusa nevoii de interactiune, avand in vedere situatia actuala la nivel global.

Among Us este unul din modurile prin care persoanele aflate in izolare se pot destinde si interactiona cu prietenii, cu ajutor constant din partea dezvoltatorilor, care lanseaza permanent mici update-uri si optimizari, pregatind terenul pentru o noua harta a jocului.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button