GamingCommunityMORERSS PaginaDeMedia

Among Us primeste o harta noua – Detaliile vor fi anuntate oficial la Game Awards

Among Us este unul din cele mai populare jocuri din 2020. Si pentru ca se bucura de un succes rasunator, acesta va introduce o noua harta pe care jucatorii se vor lua la cearta pentru nefericitul care va fi scuipat afara din nava.

O pagina oficiala Among Us si-a facut aparitia pe Twitter. Din cate se pare, vom afla mai multe detalii pe 10 decembrie, exact cand The Game Awards are loc. In mod normal, evenimentul este si o ocazie unica pentru a anunta si prezenta viitoarele jocuri, deci avem un posibil indiciu legat de noul continut pe care jocul il va introduce.

Dezvoltatorii planuisera initial si un sequel, dar ideea a fost amanata, cel putin pentru moment.

Anul acesta, Game Awards a pregatit o lista a jocurilor nominalizate destul de lunga, si ghiciti ce: Among Us este nominalizat la categoriile Best Multiplayer Game si Best Mobile Game. Va castiga? Nu putem sti. Dar putem fi siguri ca Innersloth sunt pusi pe fapte mari si vor sa aduca multe elemente noi si interesante.

Among Us

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button