Tech&ITȘtiri

AMD prezintă versiuni speciale ale 7900 XTX și 7800X3D inspirate de Starfield

În așteptarea lansării jocului spațial Starfield de la Bethesda, AMD a dezvăluit în exclusivitate o ediție limitată a procesorului Ryzen 7 7800X3D și a plăcii grafice Radeon RX 7900 XTX. Ornate în atrăgătoarele culori alb, albastru, roșu și galben inspirate de Starfield, aceste unități sunt un must-have pentru pasionați. Dar, atenție: vor fi produse doar 500 de unități din fiecare model.

AMD a subliniat că aceste bijuterii hardware nu vor fi de vânzare. Informația asta este specificată atât în videoclipul lor de prezentare, cât și pe pagina dedicată Starfield. Totuși, colecționarii care vor cu orice preț să pună mâna pe așa ceva au o șansă la evenimentul emblematic Quakecon, unde se vor organiza tombole.

amd starfield 1

Procesorul Starfield Ryzen 7 7800X3D este prezentat într-o cutie unică cu tema Starfield, în nuanțe de negru, alb și portocaliu. Deși cutia radiază exclusivitate, AMD menționează că chipul în sine rămâne neatins de brandingul Starfield. În schimb, placa grafică RX 7900 XTX este o adevărată operă de artă. Aceasta prezintă un design de referință personalizat, cu baza albă și accente de albastru, roșu, galben și portocaliu. Detaliile includ un finisaj mat alb, logo-ul Radeon în roșu și alb și o zonă complet roșie cu un logo circular distinctiv. Nu trebuie să uităm nici benzile LED albe, care sugerează că placa ar putea avea capabilități RGB, o funcție care lipsește de pe design-ul original.

Chiar dacă aceste minunății nu vor fi disponibile pentru publicul larg, AMD oferă totuși o ofertă pentru cei care vor să se bucure de joc. Achiziționând un procesor Ryzen care face parte din ofertă, o placă grafică Radeon sau un sistem alimentat de AMD, poți primi jocul gratuit.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button