PCȘtiri ITTECH

AMD adresează problemele pe care le are Threadripper 2 pe Windows

Mai țineți minte cum Windows 10 avea și încă mai are tendința să se folosească foarte prost de procesoarele Threadripper 2 cu foarte multe nuclee?

Eh, momentan încă nu există o soluție permanentă care să funcționeze ca standard, dar una este în curs de dezvoltare. Conform unei declarații emise de AMD, compania colaborează în acest moment cu Microsoft, având petiții deschise la serviciul de suport al echipei care se ocupă cu producția sistemului de operare Windows 10.

AMD nu a oferit detalii despre care exact era problema, doar că Wendell de la Level1Techs era foarte aproape de depistarea sa.

Nu este deocamdată clar când va fi gata soluția celor de la Microsoft. Să sperăm că va sosi mai rapid ca update-ul acela de toamnă care încă nu a sosit pentru o parte din utilizatori. Cine știe, poate că va sosi chiar înainte de Threadripper 3, care promite să fie o soluție foarte, foarte interesantă. Sigur, încă nu a fost anunțat, dar vă puteți imagina că socket-ul TR4 va fi plin de chiplets la toamnă. Deși, practic, chiplets ar rezolva problema accesului la memorie cu totul.

Până atunci, vă puteți folosi de CorePrio, de la Bitsum, pentru a repara problemele pe care le are Windows 10 cu procesoarele Threadripper care au prea multe nuclee pentru acest sistem de operare.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button