PC

AMD răspunde la comentariile făcute de Intel

Mai țineți minte când Intel a comentat că procesoarele Epyc nu sunt nimic mai mult decât patru procesoare Ryzen pentru desktop lipite unul de altul? AMD a răspuns la aceste acuzații, dar în mod bizar a răspuns la asta înainte ca Intel să facă declarațiile sale.

În cadrul unui eveniment de prezentare a procesoarelor Epyc, ce s-a petrecut la mijlocul lunii iunie, AMD a încercat să clarifice situația, iar înregistrarea evenimentului a fost publicată în mod suspicios la câteva zile după comentariile făcute de către cei de la Intel.

În prezentarea sa, AMD a ținut să amintească de faptul că seria de procesoare Epyc nu doar că include componente menite pentru sectorul Enterprise, dar lipiciul este reprezentat de Infinity Fabric, o metodă de inter-conectare cu latență scăzută și viteză mare.

Și pentru că circul nu era complet încă, AMD a venit și cu propriile grafice în care erau prezentate lucruri precum ecosistemul și partenerii de afaceri ai companiei. O parte dintre ele se aflau și în lista de parteneri cu care se lăuda Intel atunci când as pus că AMD nu are un ecosistem.

Faptul că AMD a făcut această prezentare înainte de anunțul oficial al noii serii de procesoare Xeon este destul de comic. Intel foarte probabil avea materialele promoționale deja pregătite, și nu a dorit să le schimbe doar pentru că ar fi oarecum incorecte.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button