MORE

AMD promite ca va repara RX 480

Radeon RX 480 are o mica problema cu alimentarea electrica, dupa cum v-am informat intr-o stire recenta. AMD a emis un anunt oficial despre acest incident si promite rezultate in curand.

Conform declaratiei emise de catre AMD, problema este investigata, o solutie chiar se afla in testare, iar mai multe informatii vor fi dezvaluite pe parcursul zilei de maine.

Dupa cum stiti, in mod constant reglam placile video pentru a obtine rezultate maxime de performanta in limitele de putere si viteza interfetei de memorie, care in acest caz este un 8GB/s fara precedent pentru GDDR5. Recent, am indentificat cateva scenarii in care optimizarea unor modele de RX 480 nu era optima. Din fericire, putem ajusta GPU-ul prin software pentru a rezolva problema. Deja testam un driver care va implementa o solutie si vom oferi un mai multe informatii pentru comunitate despre progresul nostru marti, 5 iulie 2016.

Cu putin noroc, acest update va repara problema de supra-incarcare a slotului de PCI-Express, deoarece folosirea unui RX 480 pe termen lung pe placi de baza mai low end ar putea provoca daune permanente.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button