GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

AMD Big Navi apare in jocul Fortnite – Tabara rosie transmite un mesaj

AMD a preferat ca anul aceasta sa astepte lansarea placilor noi RTX 3000 din partea NVIDIA. In acest mod, tabara rosie si-a asigurat un mic avantaj inainte de lansarea propiiilor placi video. Daca in ultimul timp, au circulat tot mai putine informatii legate de noua arhitectura RDNA 2 de la AMD; iata ca lucrurile se schimba. AMD ar fi pregatit aparent un easter egg special, introdus intr-o harta din jocul Fortnite. Secretul a fost gasit intamplator, a fost necesar ca un streamer sa incerce parcurgerea hartii respective. Intamplator sau nu, informatia este binevenita.

GinaDarling este prima persoana care a dezvaluit mesajul pe social media „Something big is coming to the AMD battle arena”; o trimitere la numele de cod al generatiei urmatoare „Big Navi” si al perioadei scurte de timp ramasa pana la aparitia lor in piata. Cea de-a doua referinta, a dezvaluit numarul utilizat de producator in botezarea placilor, prin introducerea numarului „6000” in terminal.

Nu pare foarte mult la prima vedere, nu-i asa? Zvonurile care circula in prezent, ar indica data de lansare spre sapte octombrie. Cel mai probabil, vom afla o serie de informatii mai solide despre planurile AMD, spre sfarsitul lunii. In fond, Lisa Su a confirmat lansarea placilor spre finalul anului acesta.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button