GamingPC&ConsolesTech&IT

Ambele jocuri Star Control vor continua fără probleme

Știu că Keanu a fost cea mai tare chestie de la E3 anul acesta, dar a doua cea mai tare chestie a fost cu siguranță anunțul că viitorul seriei Star Control va continua. Și nu pentru că vreuna dintre cele două părți implicate în procesul ce nu încetează de doi ani de zile ar fi primit drepturi exclusive asupra întregului tacâm, ci pentru că procesul a încetat într-un mod prietenos.

Stardock, Fred Ford și Paul Reiche au ajuns la un acord comun prin care nimeni nu va mai încerca să împiedice dezvoltarea vreunui joc Star Control, nu va mai disputa nimeni cine deține ce, nu se vor mai putea da niciodată în judecată când vine vorba de Star Control, și își pot vedea mai departe de dezvoltarea jocurilor fără stres. Singura schimbare care va avea loc este că Ghosts of the Precursors va primi un nou titlu, și o încadrare clară în seria Ur-Quan Masters ce este diferită de seria la care lucrează Stardock. Va exista și ceva colaborare, Reiche urmând să contribuie în rol voluntar la seria celor de la Stardock.

Jocurile vechi ale seriei au fost puse din nou la vânzare, fiind comercializate de către Stardock, venitul fiind împărțit între toate părțile implicate. Apoi… fondatorul studioului Stardock trebuie să îi aprovizioneze pe Reiche cu miere de albine pentru producția sa de mied… acordul a fost parțial realizat în timpul unei sesiuni de consumat bere la E3, asta explică multe.

Important este că nu vom mai avea probleme cu blocarea vânzării lui Star Control Origins, iar continuarea lui Star Control 2 va putea fi dezvoltată în continuare fără impedimente. Cu puțin noroc, nu va trebui să așteptăm încă 25 de ani până ce va fi lansată.

[Ars Technica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button