TECHRSS PaginaDeMedia

Amazon își va prezenta noile dispozitive și servicii în cadrul unui eveniment de săptămâna viitoare

Amazon nu este întotdeauna doar despre comenzi de produse pe care nu le găsești în altă parte. Gigantul este cunoscut și pentru device-urile și serviciile sale, de la IoT-uri de toate felurile și până la servicii de gaming. În această toamnă, compania va organiza un eveniment în care își va prezenta noutățile de acest fel.

Amazon nu a oferit detalii în ceea ce privește noile sale dispozitive și servicii, ci doar a menționat că evenimentul va consta în prezentări și anunțuri. Evenimentul nu va fi public, Amazon optând pentru trimiterea de invitații către diferite publicații.

Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, dar încă nu avem nicio idee despre ce jucării din catalogul producătorului își vor face apariția. În anii trecuți, Amazon a tot anunțat boxe Echo, actualizări pentru Alexa, Ring-uri îmbunătățite, dar și Luna, propriul serviciu de gaming, routere mesh și tot felul de device-uri Fire TV. Intersant este însă de observat și acest obicei al companiei de a prezenta toamna mai multe gadget-uri experimentale, cum ar fi un prototip pentru o dronă de securitate pentru spațiile închise.

Personal, aș fi mai degrabă interesat de un posibil anunț al noii generații Kindle Paperwhite, despre care am discutat și ieri. Nu exclud nici interesul stârnit de alte dispozitive mai sofisticate, dar de boxe inteligente și routere parcă m-am cam săturat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button