Life StyleRSS PaginaDeMedia

Noile modele de Kindle Paperwhite au fost zărite pe site-urile Amazon

La momentul actual, a avea un Kindle înseamnă a dispune de un avantaj major dacă una din pasiunile tale este cititul intensiv în orice situație. Pe lumină sau întuneric,  pot spune că jucăria celor de la Amazon este una din cele mai bune invenții ale omenirii, după aparatul de făcut vafe și espressorul.

Un Kindle vine în diverse forme, însă Paperwhite este varianta cea mai răspândită, în special în rândul celor care caută un model mai accesibil. Din 2019 și până acum, Amazon a fost foarte tăcut privind modelele Paperwhite, însă un leak observat de GoodEReader și de utilizatorii reddit pare să anunțe o nouă familie Kindle.

Descoperirile se leagă de listarea produselor pe site-urile Amazon Mexic și Canada. Produsele au fost șterse între timp de pe pagini, însă utilizatorii au salvat informațiile noilor modele. Este vorba despre Kindle Paperwhite și Paperwhite Signature Edition, cea din urmă iterație jucând rolul modelului „premium”.

Noile Kindle ascund detalii intrigante

Specificațiile noii generații indică display-uri mai bune, de câte 6.8 inci cu 300 ppi și 17 LED-uri. În comparație cu acestea, modelele curente de Kindle au ecrane de 6 inci și doar 4 LED-uri. Generația nouă este certificată IPX8 waterproof, cu margini mult mai subțiri și posibilitatea de a regla lumina caldă a display-ului, similar opțiunilor prezente pe Kindle Oasis.

Signature Edition este vârful de lance al seriei. Modelul va beneficia de un spațiu de stocare de până la 32GB și va include și luminozitate adaptivă pentru ca utilizatorii să poată lectura în voie în medii slab sau puternic luminate. Ah, și va dispune de încărcare wireless.

Prețurile pentru cele două Amazon Kindle orbitează undeva în jurul a 117 dolari pentru Paperwhite cel standard și 165 de dolari pentru Signature Edition, însă acestea nu sunt nicidecum confirmate momentan.

Avem, deci, niște vești interesante, care sigur îi vor bucura pe cei care așteptau noutăți încă din 2019. Personal, folosesc un Paperwhite chiar din acea generație, pe care îl port cu mine literalmente oriunde, oricând: vara în cargo shorts, iarna în buzunarul jachetei, cu tot cu husă. Un mic dispozitiv care poate ascunde poate chiar sute de cărți într-un singur buzunar, cu o baterie puternică. Cum se vor descurca noile jucării de la Amazon (asta dacă vor fi cu adevărat lansate)? Nu știu, dar abia aștept să aflu.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button