GamingRSS PaginaDeMedia

Age of Empires 4 vine cu un trailer nou și se va lansa la toamnă

Despre noul membru al familiei de RTS-uri legendare am mai vorbit pe aici. Ce-i drept, a fost o abordare ceva mai „păcătoasă”, în care îmi exprimam sentimentele mixte în legătură cu faptul că Age of Empires 4 este dezvoltat de către Relic. După succesul imens de care s-au bucurat acele Definitive Editions pentru AoE 1,2 și 3, te-ai putea întreba: „la ce-ți mai trebuie și un AoE 4”?

Păi, nu neapărat că ar strica. Comunitatea de fani este una solidă și cu siguranță se găsesc doritori care așteaptă cu nerăbdare noul joc din serie. După un gameplay reveal de acum câteva luni, Age of Empires 4 revine în forță la E3 cu un nou trailer.

Acesta ne prezintă animații noi din timpul construirii clădirilor și în momentul tranziției dintr-o epocă în alta, la fel cum putem arunca o privire și peste câteva secvențe de combat între infanterie, cavalerie și forțele maritime. Age of Empires 4 va include pentru început opt civilizații, iar data de lansare este programată pentru 28 octombrie 2021. De parcă nu era de așteptat, jocul va fi disponibil încă din prima zi pe Xbox Game Pass.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button