GamingRSS PaginaDeMedia

Microsoft anunță ultimele două civilizații și campanii pentru Age of Empires 4

După ce am văzut noul trailer pentru Age of Empires 4 și data oficială de lansare, Microsoft vine în completarea informațiilor, dezvăluind ultimele două civilizații din totalul de opt care vor pune baza gameplay-ului din cel mai nou membru al celebrei francize RTS.

Ultimele detalii privind civilizațiile și campaniile din Age of Empires 4

Prin urmare, jucătorii vor putea conduce în luptă forțele Sfântului Imperiu Roman cât și pe cele ale popoarelor Rus. Celelalte șase civilizații sunt Englezii, Mongolii, Chinezii, Sultanatul din Delhi, Dinastia Abbasid și Francezii. Studioul a anunțat și ultimele două din cele patru campanii pe care le vom putea parcurge: Rise of Moscow și Mongol Empire.

Din păcate, încă nu avem parte de imagini oficiale sau trailere. Cert este că o sesiune beta va fi disponibilă în curând, iar data de lansare este 28 octombrie 2021 pentru PC fie prin Steam, fie direct prin Xbox Game Pass.

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button