PC&Consoles

Age of Empires 2 și 3 vor primi versiuni remasterizate

Microsoft continuă să amintească lumii că a avut ani de zile Age of Empires în mâinile sale, și a decis să ignore această franciză legendară. Dar acum totul este bine și frumos, iar pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani din momentul în care a fost lansat primul joc al seriei, cam toată seria va fi relansată.

Varianta refăcută a lui Age of Empires 1 a fost anunțată încă de la E3, iar acum, la Gamescom, compania a dezvăluit că Age of Empires 2 și 3 vor avea parte de variante reconstruite într-un mod similar. N-au oferit încă detalii despre ce și cum, momentan în centrul atenției fiind tot varianta Definitive Edition a primului joc. Cea care va integra grafică refăcută, suport pentru rezoluția de 4K și numeroase alte îmbunătățiri de natură tehnică.

Probabil Age of Empires 2 va funcționa la fel în varianta sa remasterizată, cu mici adaosuri ce vor ieși cu siguranță ca feedback de la ediția definitivă a primului joc, ce va fi lansat în luna octombrie. Cât despre cel de-al treilea joc din serie, având în vedere că este făcut pe un motor 3D, reconstruirea sa va fi ceva mai simplă. Asta dacă nu cumva vor decide să introducă modele cu poligoane mai multe, pe lângă texturi de o calitate superioară.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button