PC&Consoles

Age of Empires remake a fost anunțat

Am o veste bună pentru fanii seriei Age of Empires. Nu, nu au anunțat un joc nou din serie, Microsoft încă nu are habar ce ar putea face cu această franciză, așa că reface ce până acum a avut deja succes.

În cazul de față, Age of Empires Definitive Edition a fost dezvăluit la E3 2017, aducând jocul clasic într-o nouă eră. Față de varianta refăcută a lui Age of Empires 2, această variantă definitivă reface complet componenta grafică și cea sonoră. Aveți parte de elemente de artă refăcute să arate bine până și la o rezoluție de 4K, sprite-uri ce se pot mișca în mai mult de patru direcții, există o funcție de zoom, și o coloană sonoră care este creată folosind o orchestră adevărată. Știu, fanii melodiilor MIDI nu vor fi prea bucuroși.

Jocul va include tot conținutul din Age of Empires, cu tot cu Rise of Rome. Iar dacă până acum sună bine, vă rog să vă așezați, fiindcă urmează lovitura sub centură. Definitive Edition va fi disponibil doar prin Windows Store și jucabilă doar pe Windows 10, din această toamnă, la 20 de ani după ce seria a răsărit.

Va funcționa tactica aceasta a companiei de-a ține ostatec un clasic al genului RTS? Sau va ajuta la popularizarea lui Windows Store la fel cum a ajutat Halo 2 la popularizarea lui Games for Windows Live?

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button