Gaming

Aerena Clash of Champions-Incearca-ti talentul de strateg!

Aerena Clash of Champions, dupa debutul pe Steam este acum si pe Android si merita toata atentia voastra. Mai ales ca are un pret extrem de atragator… adica gratis.

Singurul lucru de care ne putem plange este ca acest titlu a fost dezvoltat doar pentru tablete, telefoanele fiind excluse din ecuatie, probabil din cauza ecranului prea mic, jocul avand nevoie de ceva spatiu de desfasurare pentru a manevra unitatile pe campul de lupta. Aerena este un joc cross-platform, adica il gasim si pe Android si pe PC, care imbina elemente de strategie bazata pe ture cu o abordare tactica.

Jocul este un multiplayer 1 la 1, cu iz Steam-Punk, singleplayer-ul lipsind cu desavarsire. Povestea este simpla: trebuie sa iti controlezi cei cinci campioni pe tabla de joc, fiecare cu abilitati diferite, pentru a distruge nava inamicului. Ai experti in lupta corp la corp, lunetisti, un campion care poate manipula aranjamentul inamicilor si inca multi altii. Trebuie sa fii foarte atent cum iti faci pachetul de campioni, in functie de stilul tau de joc si de cum doresti sa sa iti abordezi inamicul.

Dar nu numai asta influenteaza finalul unui meci, ci si hartile, care iti pot ascunde sau distruge campionii, existand capcane in toate nivelele. Nu este un joc pe care sa il joci in metrou sau la munca pentru o sesiune scurta, meciurile putand sa dureze si cate 15 minute uneori. Chiar si asa, este un joc care merita atentia voastra. Verdict: o delectare pentru strategul de canapea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button