MORE

Adio exclusivitati VR. Jocurile de Rift merg pe Vive

Fiind controlat in esenta de catre Facebook, Oculus Rift nu este tocmai un standard complet deschis cu o infrastructura permisiva. Are jocuri exclusive, are tendinta de-a nu permite ca standard folosirea de jocuri non-Rift si cateva alte ticuri. S-ar putea spune ca Facebook a incercat sa confiste revolutia VR, dar publicul este plin de oameni priceputi care o pot recupera.

LibreVR este o unealta care poate intercepta apelurile facute de o aplicatie menita pentru Oculus Rift si le va traduce automat in instructiuni care pot fi interpretate de alte solutii de VR, precum HTC Vive.

Tehnologia momentan functioneaza pentru jocuri facute pe Unreal Engine si pe Unity, iar cu timpul va capta suport pentru mai multe alte lucruri, dar important este ca in acest moment chiar isi indeplineste scopul.

Da, acela este Lucky’s Tale jucat pe un HTC Vive, chiar daca este un titlu exclusiv pentru Oculus Rift. Mai sunt si cateva alte limitari, cum ar fi ca jocul nu poate folosi in acest moment controller-ul Vive. Cu putin noroc problema asta poate fi rezolvata, pentru ca din cate spune toata lumea, Vive are cel mai bun motion control facut vreodata. Simultan, este singurul motion control bun facut vreodata.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button