PC&ConsolesGaming

Acest mod te lasă să joci Stray în first-person

Chiar aseară mă jucam Stray și am dat de niște locații care mi-au plăcut foarte mult din punct de vedere vizual. Cam de fiecare dată când joc ceva, îmi place să fac screenshot-uri din când în când, iar pisica din Stray stă uneori în calea unor capturi de nota zece (cel puțin așa cred eu). Asta m-a făcut să mă gândesc: ce tare ar fi dacă aș putea schimba din când în când pe un mod first-person! Coincidența face ca fix azi să găsesc acest mod în care poți juca din perspectiva micului protagonist al jocului.

În mod evident, jocul devine mult mai imersiv în mod-ul first-person. Totuși, mă gândesc că după un timp, jocul ar deveni destul de amețitor, mai ales în momentele în care ești nevoit să sari pentru a urca pe diverse platforme și/sau clădiri sau pentru a coborî de pe acestea. Pentru o pisică nu ar fi o problemă, dar pentru ochii noștri de oameni, situația devine mai complicată.

Mod-ul ăsta are și câteva bug-uri, dar nimic care să fie foarte deranjant. Atunci când te miști rapid sau când ești foarte aproape de un perete, părți din corpul pisicii pot deveni vizibile. Acest lucru se întâmplă deoarece autorul modului a schimbat poziția camerei și a plasat-o acolo unde este capul pisicii, fără a face modelul acesteia inivizibil.

Într-un joc precum Stray, al cărui scop este să îți arate o lume post-apocaliptică din perspectiva unei pisici, acest concept se amplifică în mod considerabil printr-un mod first-person. Pe lângă asta, dacă ești ca mine și vrei să imortalizezi peisajele pe care ți le oferă jocul, acum o poți face fără să-ți stea nimic în cale.

Acest mod este creat de un utilizator pe nume Jessica Natalia, iar dacă vrei să îl încerci, îl poți descărca de-aici.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button