TECHTech&ITTelefoane

A fost zărit un telefon Nokia cu 5 camere Zeiss

Cât de multe camere sunt prea multe camere pentru un telefon mobil? Această întrebare cu siguranță își va face apariția din ce în ce mai des, pe măsură ce producătorii reușesc să îngrămădească mai multă tehnologie în spații din ce în ce mai compacte. Sper exemplu, cam asta pare să facă Nokia în acest moment.

Au răsărit pe internet imagini cu un telefon marca Nokia, cu numele de cod TA-1094, care prezintă pe spate nu mai puțin de 5 camere, cu lentilă Zeiss. Desigur, această imagine ar putea fi un fals ordinar făcut de cineva care credea că poate întrece în ridiculozitate conceptul de trei camere… dar nu este de parcă ar fi singura companie care se gândește să îngrămădească foarte multe camere într-un telefon.

În cazul în care acest telefon este autentic, și nu este doar un prototip abandonat, ar putea fi acel Nokia 9 care tot amenință să fie lansat de ceva vreme de către HMD, dar încă nu și-a prea făcut apariția.

Probabil vă întrebați la ce ar fi utile atât de multe camere pe un telefon. Un răspuns destul de bun ar fi pentru nivele diferite de zoom, fiecare având o lentilă diferită. Asta sau poate telefonul se folosește de ele pentru a croi la un loc imagini mai detaliate.

Oricare ar fi motivul, cert este că telefonul va deveni foarte popular printre jucătorii de League of Legends

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button