PC&Consoles

A apărut trailer nou pentru Need for Speed: Payback

Știrile de până acum despre Need for Speed: Payback s-au concentrat mai mult pe mașini, în special pe performanța lor și opțiunile de personalizare. În ultimul trailer însă în centrul atenției nu mai sunt mașinile, ci peisajele din Fortune Valley, locația în care se desfășoară Need for Speed: Payback.

O locație centrală masivă este prezentă în mijlocul acesteia. Împrejurimile sunt formate din diferite regiuni care se pretează la diferite stiluri de curse. De exemplu, suburbia Silver Rock este localizată în sud estul zonei centrale, și este formată din zonele rezidențiale Billionaire’s Row și Boomville. Străzile acestui orășel pot fi folosite pentru a vă lăuda cu cel mai nou bolid sau pentru o competiție de drag racing. Sau, dacă preferați intensitatea unei curs off-road, puteți călători spre Liberty Desert, zonă care de asemenea conține și un aeroport abandonat. Tot în această zonă veți obține și primul garaj din joc.

Unele dintre aceste regiuni mai găzduiesc și anumite facțiuni în granițele lor. De exemplu, Riot Club ocupă Boomville, iar membrii acestei găști sunt specializați în drag racing, pe când League 73 își au reședința în Liberty Desert, unde puteți înfrunta șoferii acestui grup în multiple curse off-road. Alte zone importante din Fortune Valley includ Mount Providence, un loc preferat pentru competițiile de drift; Silver Canyon, potrivit pentru sprint-uri; și Silver Dam, care oferă unele dintre cele mai spledide peisaje, în caz că sunteți interesați să faceți câteva capturi de ecran.

Prin aceste zone veți mai găsi și alte câteva zone sau obiecte de interes. Puteți trece prin puzderia de cutii de pe parcursul jocului, pentru a începe o cursă cu poliția. Dacă doriți să cumpărați piese noi sau să reparați daunele mașinii, puteți vizita un Part Shop, respectiv să treceți pe la o stație de alimentare. Pentru provocarea supremă puteți explora harta regiunii pentru a descoperi rămășițe de vehicule abandonate. Puteți restaura aceste mașini unice și să le aduceți la gloria de odinioară.

Need for Speed: Payback sosește pe 10 noiembrie. Înainte de a-l achiziționa ar fi totuși bine dacă ați arunca o privire și pe cerințele de sistem.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button