PC&Consoles

Need for Speed Payback în acțiune

Electronic Arts a dezvăluit primele secvențe de gameplay din noul exemplar al celebrei serii de curse, cel numit Need for Speed Payback.

Jocul se îndepărtează oarecum de la ce ne-a oferit seria în ultimele sale iterații, amintind mai mult de ce a încercat să facă studioul Black Box cu The Run acum câțiva ani. Vă puteți aștepta la un accent mare pus pe poveste, una în care controlați trei personaje distincte, și numeroase secvențe cinematice asociate misiunilor menite să împingă mai departe acea poveste.

Această parte poate că nu va sta bine cu toată lumea, din moment ce secvența de „gameplay” efectiv prezentată de Electronic Arts pare de parcă ar fi mai mult cinematic decât joc efectiv.

În ceea ce privește fizica mașinilor și gameplay-ul general, Need for Speed Payback dă impresia mai mult că ar fi un joc Burnout, influența studioul Criterion fiind clar vizibilă, deși jocul este produs de Ghost Games. Mașinile zboară de pe șosea la un impact serios, cu un efect slow motion, iar controlul pare la prima vedere a fi la fel de arcade ca în Burnout. Pe lângă asta, puteți vedea mai sus și opțiunile de customizare ale mașinilor, jocul permițând până și realizarea unei Broscuțe off-road. De ce? Fiindcă drumurile nu mai sunt singura soluție pentru deplasare, vă puteți plimba și prin păpușoi, iar echiparea unei suspensii serioase și a roților adecvate va duce la o experiență ceva mai lină de condus.

Need for Speed Payback va fi disponibil pentru PC, Xbox One și PS4 din ziua de 10 noiembrie

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button